WIOSENNY BRUNCH

Zapraszamy wszystkich fanów pysznej kuchni na Wiosenny Brunch. Poznaj bogate menu potraw przygotowywanych na żywo przez Szefa Kuchni Piotra Apanela, w którym polskie tradycje łączą się z wpływami kuchni śródziemnomorskiej i nutką Azji.

Gwiazdy naszego menu: szeroki wybór owoców morza (m.in. ostrygi), najlepsze kawałki pieczonego mięsa – krojone na żywo, podawane z domowymi sosami, a także świeże ryby oraz nasza niespodzianka: olbrzymia, czekoladowa fontanna!

Ponadto czekają na Was napoje bez limitu: wino musujące, białe i czerwone wino, a także piwo, napoje bezalkoholowe oraz szeroki wybór kawy i herbat.

Wiosenny Brunch to idealne miejsce na spędzenie czasu z rodziną, wyjątkowe spotkanie i świętowanie każdej, specjalnej okazji. 

Na wszystkie dzieci czeka specjalne menu oraz profesjonalni animatorzy, którzy zapewnią udaną zabawę w specjalnie przygotowanym kąciku przez całe popołudnie, kiedy Ty będziesz delektować się brunchem z rodziną i przyjaciółmi.

CENY I REZERWACJE
3 oraz 19 maja 2019 w DoubleTree by Hilton Wroclaw, ul. Podwale 84. 
CENA | 149 PLN (za osobę)
Dzieci do 12 roku życia: 50% ceny
Dzieci do 6 roku życia: za darmo
REZERWACJE | +48 71 777 00 73
Email: ovo.restaurant@hilton.com
Członkowie programu Hilton Honors, którzy nocują w DoubleTree by Hilton Wroclaw: 10% zniżki.

Parking i bezpłatne wi-fi w cenie.

Leave a Reply