OVO BRUNCH WIELKANOCNY

Zapraszamy wszystkich fanów pysznej kuchni na OVO Easter Brunch, które odbędzie się w Niedzielę Wielkanocną 21 kwietnia. 

Nasz Szef Kuchni – Piotr Apanel – przygotuje wspaniałe, świąteczne potrawy, a dodatkowo – jak zawsze – czekać na Was będą napoje bez limitu!

Przygotowaliśmy także coś dla najmłodszych – poza specjalnym menu, na wszystkie dzieci czekać będą profesjonalni animatorzy, którzy zapewnią udaną zabawę.

OVO Easter Brunch to idealne miejsce na wyjątkowe spędzenie czasu z rodziną nie martwiąc się przygotowaniami świątecznymi.

MENU:

Bufet zimny: zestaw ryb wędzonych (pstrąg, makrela, sum), sałatka cezar z parmezanem, sałatka z buraka z kozim serem i marynowanym arbuzem, sałatka ziemniaczana z bekonem, wołowina z serem i rukolą, wędzony udziec wieprzowy, ostrygi, koktajl z krewetek, sałatka owocowa, krewetki z cytryną, tuńczyk w sosie sojowym, sushi, bufet sałatkowy (pomidor, rzodkiewka, ogórek, mix sałat), chleb, masło, kiszonki, jajka w majonezie

Bufet ciepły: łosoś wellington ze szpinakiem i grzybami. pieczona wołowina, pieczone ziemniaki w maśle ziołowym, szparagi w sosie holenderskim, potrawka z pora i grzybów, wybór sosów, żurek

Gotowane na żywo: krewetki z warzywami, taco (wieprzowina, wołowina, ryby), małże

Menu dla dzieci: nuggetsy z kurczaka, zupa pomidorowa, frytki, sałatka z ogórka i pomidora

Desery: wybór ciast, panna cotta z malinami, eton mess, eklerki czekoladowe, fontanna czekoladowa

GODZINA | 12:30 – 16:00
CENY:
🔹 149 zł za osobę (w cenie pakiet napojów: woda, soki, kawa, herbata)
🔹 189 zł za osobę (w cenie dodatkowo wino, piwo, Prosecco)
Dzieci do 14. roku życia: 50% ceny
Dzieci do 6. roku życia: za darmo
Parking i bezpłatne wi-fi w cenie.

REZERWACJE | 📞 +48 71 777 00 73
E-MAIL | ovo.restaurant@hilton.com

Leave a Reply